او ادامه داد: بنابراین این مشکل برای برخی از کاربران ایجاد میشد و البته درصدی که این مشکل را داشتند به گونه ای بود که هم از کیف پول آنها پول کسر میشد و هم جریمه میشدند.
بیات سرمدی اظهار کرد: طبق بررسیهای انجام شده هم اکنون کاربرانی که این مشکل را داشتند، به زیر ۵ درصد رسیدهاند و این کاربران با مراجعه به سایت پرداخت عوارض میتوانند درخواست خود را ثبت کنند و مسئولان این بخش در اولین فرصت به این موضوع رسیدگی میکنند.
به گفته مدیر کل بهره برداری معاونت آزاد راهها، کاربران و رانندگانی که مجاز باشند در اولین فرصت جریمه آنها لغو میشود.
او تاکید کرد: تمامی دوربینهای ثبت عوارض به دوربینهای پلیس راهور متصل هستند و ۹ آزادراه کشور به سامانه الکترونیک اخذ عوارض متصل و دوربینهای آنها فعال شده و از آن طریق به پلیس راهور کشور متصل شدهاند.
بیات سرمدی درباره این موضوع که برخی از رانندگان با وجود آنکه عوارض خود را پرداخت میکردند اما باز هم مجدد جریمه میشدند، گفت: این موضوع در قالب یک کمیته حقیقت یاب بررسی شده یک جامعه آماری که این مشکل را داشتند را بررسی کردیم و عمده کاربران به دلیل تعللی که در این حوزه داشتند و ظرف ۴۸ ساعت اقدام به پرداخت عوارض نمیکردند جریمه میشدند.
مدیرکل بهره برداری معاونت آزاد راههای کشور تصریح کرد: برای بسیاری از کاربرانی که بعد از ۴۸ عوارض خود را پرداخت کردهاند جریمه ارسال شده بود و البته جریمه هم برای عدهای ارسال میشد که اقدام به خرید خودروی وکالتی کرده بودند؛ بنابراین پیامک به مالک اصلی خودرو ارسال میشد و کاربران در جریان جریمه نبودند.
این مقام مسئول گفت: با تشکیل یک کمیته حقیقت یاب، مشکل جامعه آماری را که به اشتباه برای آنها قبض جریمه صادر شده بود، بررسی کردیم.
بیات سرمدی در پایان عنوان کرد: بر این اساس مهلت ۴۸ ساعته پرداخت قبوض کاربران، به ۷ روز افزایش یافته است.
منبع : باشگاه خبرنگاران